Meubels

Designmeubelen

Walhofglas.nl maakt hoogwaardige design meubelen op maat vaak in combinatie met RVS. Glas in combinatie met RVS heeft een moderne uitstraling en past binnen elk interieur. U kunt  hierbij denken aan vitrinekasten, salontafels, bijzettafels, wandmeubelen etc. Met glazen meubelen, ontworpen in onze eigen studio en geadviseerd door onze creatieve medewerkers, is voor u design binnen handbereik.

Glazen meubels

Een supermoderne woning met glazen meubels? U vind het bij Walhofglas.nl.

Bij ons heeft u vollop keuze. Zo kunt u kiezen voor verschillende kleuren glazen meubels, speciaal voor u op maat gemaakt en in verschillende varianten. Daarnaast kunnen wij uw glazen meubelen ook nog eens bewerken. Naast glazen meubels, leveren wij ook de mooiste glazen tafels. Denkt u zich eens in wat een prachtig uitzicht dat biedt vanaf de eettafel… Voor een mooie, complete woonkamer van glas komt u naar Walhofglas.nl!

Het bewerken van Glazen meubels

Als glas-specialist zijn wij in staat uw glazen meubels te bewerken. Zo kunt u ons de vrije hand geven een op maat gemaakt meubel te ontwerpen. Origineel en chique. Wij kunnen alles met glas: slijpen, laseren, zandstralen, bedrukken, lijmen, coaten, buigen, lamineren…Oftewel: wij kunnen glazen meubels leveren die volledig aansluiten bij uw wensen en eisen.

Spiegels

Spiegels zijn er in allerlei kleuren, vormen en afmetingen en zorgen vaak voor een optische vergroting van de ruimte. Speciaal voor badkamers adviseren wij spiegels met verwarming om condensvorming tegen te gaan.  Uiteraard zijn er allerlei soorten verlichting in of op spiegels mogelijk evenals het stralen van spiegels voor een speciaal effect en  facet geslepen randen. Wij leveren alle spiegels op maat. Ook voor spiegelwanden moet u bij Walhofglas.nl

Glaszetter-en reparateur